Logo
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Default need help... vro not pumping at all.

    1984 evinrude 150 vro isn't pumping at all... I pulled the fuel line, turned over the motor and it isn't doing anything. Fuel will flow through it when pumping the primer bulb. Is this a bad pump? Or should I look for something that would cause it not to pump? The motor sat for about 10 years before I got it. Any help is much appreciated.... thanks in advance!

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Location
    slough ,berkshire uk
    Posts
    155

    Default Re: need help... vro not pumping at all.

    rotten diaphragm in the fuel pump...expensive..

    jus get old style fuel pumps an pre-mx, save a fortune on un-reliable vro..

Similar Threads

  1. NS3.5A not pumping much
    By whitegreg56 in forum Nissan Tohatsu Outboard Forum
    Replies: 8
    Last Post: 06-11-2017, 05:50 PM
  2. not pumping oil
    By poledancer in forum Yamaha Outboard Forum
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2011, 01:09 AM
  3. Pumping oil
    By dnaidee in forum Volvo Penta Diesel
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2010, 05:02 PM
  4. Not pumping 99 115
    By knschill in forum Yamaha Outboard Archive
    Replies: 4
    Last Post: 07-04-2009, 04:41 PM
  5. VRO pump not pumping
    By jerry in forum Johnson Evinrude Outboard Archive
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2007, 12:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •