Logo
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Tripoli, PA, USA!
    Posts
    16,454

    Default Editing Problems

    Boy, is it frustrating trying to edit of late. The cursor won't show up, and you can't go back to add/ remove a letter or two. Have to "Save" then "Edit" every time to make any changes. Doesn't do it every time (and not RIGHT now), but...

    Jeff

  2. #2
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Tripoli, PA, USA!
    Posts
    16,454

    Default Re: Editing Problems

    Did it again today. Frustrating! I have to Save then Edit to make any changes.

    Jeff

  3. #3
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Chaumont Bay, N.y., USA
    Posts
    5,896

    Default Re: Editing Problems

    Ayuh,.... I haven't had any problem like that,....
    But,...
    When I have had such issues, it seems to go away after I restart my 'puter....

    What browser ya usin',..??
    I'm runnin' google chrome...
    Any Grease is Better,... Than No grease at All....

  4. #4

    Default Re: Editing Problems

    Hey fastjeff,

    We haven't made any changes to the forum software for quite a while, so I don't think it's something on this end. I'd go with bondo's recommendation to reboot when you're having trouble like that. The forum should work fine for any pc/mac browser, but updating to the most recent version never hurts. -James

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 07-22-2012, 02:53 AM
  2. Trim problems and starter problems
    By shagbert44 in forum Mercury Mariner Outboard Archive
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2009, 04:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •