PDA

View Full Version : Trolling motor constant beep won't run



WHF
02-18-2018, 12:21 AM
I have a Haswing 24v 101lb Thrust transom mount trolling motor. When I connect to battery there is an audible beep that is constant and Motor will not run. All lights on handle are lit showing full charge. Anyone know what is causing this issue ?
The motor is 1.5 years old never had a problem before .

WHF
02-18-2018, 11:34 AM
[QUOTE=WHF;598974]I have a Haswing 24v 101lb Thrust transom mount trolling motor. When I connect to battery there is an audible beep that is constant and Motor will not run. All lights on handle are lit showing full charge. Anyone know what is causing this issue ?
The motor is 1.5 years old never had a problem before .

Finally Found Audible Beep Answers:
3 Beeps System Ready

Continous Short Beeps : High Voltage Protection,
Low Voltage Protection, System Ready but Throttle not in Neutral Position.

Continuous Fast Short Beep: Motor Running on high (amp)
current condition .

Continous Long Beep in 10 seconds: Motor Temperature overheated, stop operation.

WHF
02-18-2018, 02:36 PM
Another question about trolling motor voltage .
i have 2 (12v) batteries hooked up in parallel
one battery is at 12.65v ( been running radio on this battery)
one battery is at 13.26v. Total voltage at 25.92
checked voltage on wire lead going into trolling
motor and it reads 26.1v.
Trolling Motor will not operate over 28v or under 15v.
ANYONE KNOW WHAT COULD BE CAUSING MY TROLLLING MOTOR
TO NOT RUN ?